علمی

موفقیت یعنی خود باشیم و نه دیگری

موفقیت یعنی خود باشیم و نه دیگری

وقتی هدف بزرگی الهام بخش شما می شود، وقتی طرح بزرگی به میان می آید، اندیشه های شما حد و مرزها را پشت سر می گذارد. ذهن شما به فراسوی محدودیتها می رود، هشیاریتان در همه جهان بسط پیدا میکند و خود را در دنیای جدید عالی و شگفت انگیز می یابید

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب

کلیدهای طلایی موفقیت در تجارت

جمعه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۳، ۰۶:۰۲ ب.ظ

کلیدهای طلایی موفقیت و پیشرفت در تجارت


6 کلید طلایی برای موفقیت در معاملات سهام

 

خوش بینی بیش از حد مانند شمشیر دو دم است که می تواند هم به شکست و هم به موفقیت منجر شود.

شما با در نظر گرفتن همزمان این نکات و عملی کردن آنها می‌توانید موفقیت خود را در بازار سهام بطور محسوسی افزایش دهید...


 در تجارت ، هر کاری دو برابر آنچه فکر می کنید هزینه دارد و 3 برابر مدت زمانی که پیش بینی می کنید به طول می انجامد.

* برای شروع راه موفقیت ، داشتن یک ایده ی خوب تنها چیزی است که به آن نیاز دارید.

* پیشرفت در تجارت نتیجه ی یافتن راه های سریع تر ، ارزان تر ، بهتر و آسان تر برای انجام یک کار است.

 دکتر فان تارپ در مقاله‌ای تحت عنوان شش نکته کلیدی برای موفقیت در معاملات بازار سهام می‌نویسد: بحث‌هایی که در ادامه مرور خواهید کرد، در واقع شش بخش از مواردی هستند که در هر سیستم سرمایه‌گذاری باید در نظر گرفته شوند. برخی افراد می‌گویند این شش مورد رازهای موفقیت هستند، اما واقعیت آن است که هیچ رازی در سرمایه‌گذاری و موفقیت در معاملات وجود ندارد و حتی من با نامیدن اصول و متغیرها و نکته‌ها به نام «راز» موافق نیستم.


 چون هنگامی که آنها را راز می‌نامید، به‌آن معنا است که احتمالا برای خودتان هم به درستی شناخته نشده‌اند، کسی به شما درباره آنها توضیحی نخواهد داد و احتمالا کسی هم آنها را به درستی یاد نخواهد گرفت.
در معامله‌گری و سرمایه‌گذاری شش متغیر زیر حائز اهمیت فراوان هستند:

1.قابلیت اعتماد به سیستم سرمایه‌گذاری اولین نکته است؛ یعنی چه درصدی از مواقع معاملات و سرمایه‌گذاری‌هایتان سودآور هستند. به طور مثال، اگر شما ده معامله روی سهام انجام دهید و 6 مورد از آنها سودآور باشد، قابلیت اعتماد به شما 60 درصد خواهد بود. در واقع این عدد نشان می‌دهد که چند درصد در معاملات خود درست تصمیم می‌گیرید.

2.نکته دیگر، میزان و نسبت سودآوری به زیان آوری معاملات است. مثلا، اگر 1 درصد در یک معامله سود کرده اید و 1 درصد در معامله دیگری زیان کرده اید، نسبت سود و زیان شما یک‌به‌یک خواهد بود. اما اگر در یک معامله 10 درصد سود کنید و در معامله دیگری 1 درصد زیان کنید، این نسبت از 10 به 1 تغییر می‌یابد. همیشه باید این نسبت را در نظر داشته و سعی کنید آن را در کنترل خود درآورید. در همین رابطه، باید همیشه میزان ریسک خود برای یک معامله مشخص را پیش از انجام معامله برآورد نمایید و بر اساس آن اقدام کنید.

3. نکته سوم، هزینه انجام یک سرمایه‌گذاری و معامله است. گاهی کارمزدهای کارگزار و دیگر هزینه‌های انجام معاملات مثلا سودی که باید بابت پولی که وام گرفته اید بپردازید، بسیار زیاد است و باید همیشه مراقب آن بود. گاهی، افراد این هزینه‌ها را در نظر نمی گیرند و این دید نادرستی از میزان سودآوری معاملات به شما خواهد داد.

4.نکته دیگر این است که هر از چند مدت یک بار موقعیت و فرصت انجام یک معامله را به دست می‌آورید. در صورتی که سه متغیر اول را ثابت در نظر بگیرید، مجموع تاثیری که آنها بر جای می‌گذارند، به اینکه هر از چند مدت یکبار معامله می‌کنید، وابسته خواهد بود. در صورتی که سیستم شما به درستی کار کند و بر اساس سه فاکتور یادشده فوق بتوانید سودهایی را به دست آورید، هر چه بیشتر موقعیت‌های سرمایه‌گذاری برای خود ایجاد نمایید و از آنها استفاده کنید، سود بیشتری خواهید برد. به‌این ترتیب ایجاد فرصت‌ها مساله مهمی برای موفقیت در سرمایه‌گذاری به شمار می‌رود.

5.نکته پنجم، حجم یا اندازه پولی است که به هر یک از معاملات و موقعیت‌های سرمایه‌گذاری خود اختصاص داده‌اید. در واقع می‌توان گفت اثر تجمیعی چهار مورد یاد شده در قبل، کاملا به مورد پنجم، یعنی حجم خرید وابستگی دارد. بر اساس منطق و با فرض اینکه به دقت از سیستم خود برای انجام معاملات پیروی نمایید، هر چه درصد بیشتری از سرمایه خود را برای ورود به یک سرمایه‌گذاری اختصاص دهید، موفق‌تر خواهید بود. یکی از دلایل آن این است که هزینه انجام معاملات در مقادیر سنگین‌تر به نسبت کمتر خواهد بود و سودآوری تصمیم‌های درست شما را پررنگ‌تر خواهد کرد.

6. مورد آخر، اختصاص میزان سرمایه به هر مورد سرمایه‌گذاری است. تنوع‌بخشی و مدیریت پرتفولیو و مدیریت پول از بحث‌های مربوط به همین عامل هستند. البته باید دانست، سرمایه‌گذاران مختلف ریسک‌های متفاوتی برای خود تعریف می‌کنند و بر همان اساس میزان سرمایه اختصاص یافته به یک نوع سرمایه‌گذاری را تعیین می‌کنند. بحث کنترل ریسک نیز خود از اهمیت خاصی برخوردار است. البته هر معامله گر بنا به متغیرهای زیادی می‌تواند میزان ریسک خود را محاسبه نماید. به گفته وارن بافت همیشه باید از ریسک اجتناب کرد. پذیرفتن ریسک بیشتر بدون توجه به خطراتی که به دنبال دارد باعث از دست رفتن سرمایه می‌شود. اصل اول همیشه باید حفظ سرمایه اولیه باشد.

اکنون می‌دانید که برای موفقیت در معاملات، این شش متغیر که بسیار عملی و قابل درک هستند باید همیشه با دقت و حساسیت زیاد در نظر گرفته شوند. شما با در نظر گرفتن همزمان این نکات و عملی کردن آنها می‌توانید میزان موفقیت خود در بازار سهام را افزایش دهید.

۹۳/۰۶/۱۴ موافقین ۰ مخالفین ۰
ابراهیم خلیل صالحی

کلیدهای طلایی موفقیت در تجارت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی